Ясновидец Номер 1 на България | Предсказания и Прогнози Талисмани и Ритуали

В последно време се отдадох на един много приятен и пълноценен за мен творчески процес, който бях замислила отдавна, но ми трябваше пълна вътрешна сигурност, че ще успея да го осъществя по най-добрия начин.

В даден момент, реших, че е уместно да споделя моя дългогодишен работен опит с всички онези хора, които търсеха общуването с мен, по повод на възникнали затруднения при решаването на техни лични проблеми от най-различно естество.

Така възникна и идеята ми да създам колода гадателски карти, които помагат и напътстват притежателя им, самостоятелно да предскаже развитието на житейската ситуация, в която е попаднал, да осмисли и избере правилните за него контакти- бизнес, лични, интимни, да определи корена /първопричината/ на своята криза.

Малката брошура, която ги придружава, съветва тези, които ги имат, как да намерят пътя за излизане от лошото душевно състояние, постоянен хаос, самота и безпаричие, от усещането за постоянен дискомфорт, неуспехи, провали и обърканост! Надявам се много скоро, да раберете сами полезността от това да разполагате с картите ежедневно, да ги използвате за допитване във всеки желан от вас момент. Поставени в ситуация на взимане на решения- спешни или обикновени, напътствията получени от тях ще ускорят процеса на избор и ще ви дадат инструкции как да извлечете ползи за вас, в най-добрия смисъл. След време при задълбочено запознаване с четивото и често практикуване ще усетите, че добивате склонност към самостоятелна интерпретация на значенията на картите, определена от символиката и подредбата им.

За всички, които искат да изградят лична защита от неприятели, нещастия, да се предпазят от лоши събития, да предотвратят опасности от инциденти, или просто да създадат контакти с хора, към които имат стремеж, сътворих, осветих и вложих много моя енергия, в изработката на многообразни по смисъл талисмани. Целта, разбира се е една- просперитет във всичко- здраве, любов, финансии, кариера, отглеждане на деца и т.н.

Ще се чувствам искрено щастлива, ако в резултат на моята работа бъда поне малко полезна за всеки объркан, неуверен, разколебан и самотен човек. Искрено се надявам моите магически символи, чиято единствена цел е да коригират енергията във всеки един от нас, да подпомогнат сбъдването на вашите реални мечти по най-успешния и бърз начин.

В последно време се занимавам и с разработването на един проект, отнасящ се до изнасяне на публични лекции и семинари, чиято основна цел е да консултирам всеки от присъстващите, по основен за него проблем!Освен това други въпроси, които ще бъдат предмет на разискване и общи дискусии са основно следните:
възможностите на всеки от нас да управлява сам вътрешната си енергия и предлагане на многообразни начини същата да бъде възстановена как и с какви усилия да направим живота си по-пълноценен и да живеем във вътрешно единство методики за отстраняване на привнесено зло от човек с недобра воля, която ни вкарва в ситуации, неподлежащи на контрол от нас неутрализация на негативни влияния.

Надявам се много скоро да оцените резултатите от моите действия и по най-полезен за вас начин да се възползвате, но все пак помнете: Всеки от нас трябва да се научи да бъде упорит, силен и много да вярва в себе си и собствените си сили.Ако се научим да се справяме с житейските препятствия, ще постигнем благополучие и контрол върху съдбата си.