Ясновидец Номер 1 на България | Предсказания и Прогнози Талисмани и Ритуали

Телепатия е предаването на мисли или чувства между физически лица през ума, без използването на петте сетива. Телепатията често е свързано с различни паранормални явления като предчувствие и ясновидство.Някои учени казват, че с технологията в бъдеще е възможно да се тълкуват мозъчни вълни чрез устройство и да изпращате текстови съобщения до приемник на LAN, но постанови, че този процес може да се извърши между мозъците без технологична посредничество.

Думата телепатия идва от гръцката дума “теле” (далечен) и “патия” (чувство) – далечно чувство. Ако се докаже, че телепатията съществува, това ще бъде най-голямата революция в комуникирането и, разбира се, в контрола на мозъка. По света над телепатията работят учени, военни, парапсихолози. Надпреварата продължава и до ден днешен. Телепатията е нещо напълно естествено за културите, които още не са влезли в цивилизацията. Кахуни, хавайските шамани, с помощта на мисълта контактуват със своите умрели близки. Австралийските аборигени твърдят, че без думи контактуват не само помежду си, но и с дърветата и камъните. Споменаване на телепатичните явления се среща и в библията, но са били приписвани на боговете. Сега много хора са убедени, че телепатичното контактуване може да се случи. Необходимо е спокойствие и съсредоточаване.

Какво трябва да направите, за да развиват собствените си телепатични умения?

Телепатията е психически феномен, при който се осъществява обмен на данни между двама души без използването на сетивата им. (Те не се чуват, не се виждат…) Обменът може да включва мисли, идеи, чувства, изображения. Описания на телепатията съществуват още преди появата на писмеността. Аборигените в Австралия приемат телепатията като човешка способност, докато в по-развитите общества тя се смята за специална дарба, която притежават само екстрасенсите. Явлението телепатия не се признава от официалната наука, въпреки редицата експерименти, доказващи съществуването й…

Изследователския интерес към телепатията идва от хипнозата. Хипнотизаторите откриват, че телепатията е от така наречените “висши явления”, наблюдавани при хипнотизирани хора. Подложените на хипноза често четяли мислите на хипнотизаторите и изпълнявали неизречени инструкции.

Скоро много от психолозите и психиатрите започват да наблюдават явлението при техни пациенти. Зигмунд Фройд го наблюдава толкова често, че му се налага да потърси обяснение. Той определя телепатията като регресивно примитовно свойство на човека, което се е изгубило в хода на еволюцията, но все още се наблюдава при определени условия. Карл Юнг отсъжда доста по-важно място на телепатията. Той я смята за функзия на синхронността.

Това е термин, използван от Юнг за да обозначава значими съвпадения и равнозначието на психични състояния или събития, които нямат причинно-следствена връзка помежду си. Такъв феномен за него бил, когато вътрешно изживяно събитие ( сън, видение … ) има отражение във външната реалност. Освен това той е използвал този термин и за обозначаване на подобни или еднакви мисли, сънища или видения, случващи се по едно и също време на различни места.

След основаването на Американското дружество за психични изследвания през 1885 телепатията става първия психичен феномен, който се изследва научно. Първите тестове са елементарни. Човек, седящ в една стая, се опитва да предаде по мисловен път двуцифрено число, вкус или изображение към друг човек, седящ в съседна стая. Френския психолог Чарлс Ричет изчислява математическата вероятност за познаване на тези мисли. Той заключва, че телепатията се наблюдава отделно от хипнозата.

Интересът към телепатията се увеличава след Първата световна война след като хиляди се обръщат към спиритуализма в опит да комуникират със загиналите си близки. В САЩ и Великобритания се провеждат масови експерименти с телепатия.

Експериментална основа

Телепатията най-често се проявява спонтанно при инциденти и критични ситуации, при които близък приятел или роднина е наранен или убит. В такива случаи човек близък със пострадалия се случва да усети опасността от разстояние. Информацията идва под различна форма. Понякога тя е под формата на фрагменти от мисли, които изникват в сънища, видения, халюцинации. Друг път това са отделни думи, които просто изкачат в съзнанието на човек. Някои инциденти включват явна телепатия между хора и животни.

Телепатичните способности изглежда се влияят от емоционалното състояние на човека. Това важи както за изпращача на информация, така и за приемателя. Според статистическите данни за телепатията повечето жени са получатели на информация, като едно от обясненията е, че жените по-добре разбират чувствата си и разчитат на интиуицията си повече, отколкото мъжете.

Телепатията може да се прояви в съня на човек. В такива случаи си наблюдава промяна на кръвното налягане, а електроенцефалографски анализи показват, че мозъчните вълни на изпращача и на приемателя съвпадат.
Експеримент с телепатия е бил направен при мисията Аполо 14 през 1971 година, който даказва, че разстоянието не е пречка за феномена. този експеримент не е бил разрешен от НАС, а резултатите не са оповестени преди края на мисият. Асторнавтът Едгар Мичъл провежда експеримнта с четирима приематели на Земята. Мичъл се концентрирал върху поредици от двадесет и пет произволни числа. Той прави 200 редици. Ако приемниците бяха познали 40 от тях, то щеше да е случайност, но двама от приемниците познават 51. Този резултат е по-добър от очакваното, но не достатъчно добър за скептиците.

Ето няколко лесни стъпки за това как да развивате телепатия

За да можете да използвате това умение, първо трябва да се научите да се свързвате с друго съзнание. За да направите това се концентрирайте върху човека, с който искате да се свържете. Има два основни метода за свързване, всеки от тях според различната ситуация. Първи метод: Това е метод за контактуване с някой, който е във вашето полезрение.. Добре е човека с когото искате да установите връзка да е подготвен и да очаква мисли от вас, но ако придобиете опит е възможно да се свързвате с всеки по всяко време. Като начало, визуализирайте канал, който излиза от вашия мозък и свършва, в човека на когото искате да въздействате. Щом се почуствате готови се концентрирате в думите, които искате вашия партньор да получи. При правилно изпълнение успеха е гарантиран. Втори метод: Този метод е за дистанцирана практика и за комуникация с повече от един човек наведнъж.

Визуализирайте човека, с който искате да общувате, вижте как умовете ви се свързват и образуват едно съзнание. Сега можете да общувате свободно. За изпращане на послания към повече хора визуализирайте всичките умове да се свързват по едно и също време, това позволява отворена комуникация. Втория метод е за по-напреднали. Препоръчва се първия за начинаещи. С тези два метода можете да изпращате послания, ето и техника за да получавате такива: Трябва да сте се съсредоточили върху мисълта за получаване на послание и да не мислите за нищо друго. Помолете приятел да ви изпрати цифра или цвят телепатично. Обикновенно винаги е първото нещо, което ви дойде наум.

Съвети
1. Повярвайте, телепатия е възможна
2. Намерете партньор за практика

Ако имате някой в предвид, който иска да осъществите телепатична връзка, това е страхотно. Както всичко, колкото повече се практикува по-добре ще се получи. При телепатичната връзка партньора е добре да ви помогне по няколко начина, включително и с насърчаване, защото е важно в ранните етапи. Да се срещат, за да практикуват в лице или да използват незабавни съобщения или Skype за импровизирана сесия.

3. Или го направите сами
Ако наистина не може да намери партньор, не се отчайвайте. Има начини, при които можете да практикувате телепатия сами.
Например, можете да се размеси тесте карти и да се насочат с лице надолу, като се опитате да използвате нови вещи умения, за да се определи коя карта е.

4. Пракуваюте малко, но често
Особено, когато да започнете, ще поддържате доста напрежение в ума си, така че правете кратки сесии практика. Също така се уверете, че вашите енергийни нива са високи, преди да започнете – някои упражнения могат помогнат за това.

Научете се да се отпускате понякога, когато научаваме нещо ново, ние се опитваме дълго и ни се струва твърде трудно. Колкото повече се опитвате, толкова по-трудно става задачата и се разочаровате. Отпуснете се. Нека да знаем, че понякога не сме толкова добри, колоко бихме искали да бъдем, особено когато сме в само началото телепатията. Ако има нужда, може да се раздвижите с някой упражнеия или асани от йога.

Използвайте телепатия в мечтите си.

Точно така, не се ограничавайте да използвате на телепатия в будно състояние. Можете да се научите да контролирате своите мечти – да започнате да създавате вестник мечта, където да записали мечтите си, веднага щом се събудите. Колкото повече правите това, толкова повече на вашите мечти ще се запаметят и ще станат реалност.

След това започнете да получавате телепатични мисли в мечтите си – те могат да дойдат от всякакви места, но много хора съобщават за получаването им от приятели и роднини, които са преминали от другата страна”.