Ясновидец Номер 1 на България | Предсказания и Прогнози Талисмани и Ритуали

Восъколеенето е древен тракийски ритуал, който е изключително ефикасен за премахване на отрицателни влияния и нарушен енергиен баланс. Ритуала се изпълнява от вещ в занаята и майторството на магията.

В стъклена купа или глинен съд се налива изворна вода. Свеща е запалена, лицето на което се изпълнява ритуала в случая е визуализирано във пришита кукла. Има и други варианти –снимка….а когато се прилага рейки или масаж, след него се минава със свещ по всички чакри.

Изричат се фрази, които помагат ритуала да бъде изпълнен успешно, като могат да бъдат призовани някой сили.

На огън се разтапя червена свещ.

След изчитането на древни текстове и преминаването със свеща върху жертвеника, разтопения восък се излива в съда с водата.

От отливката се получава образ или подобие на това, което е било енергийна пречка. Магът го разчита интуитивно.

Ясно се виждат проблемите на жертвеника.

В случая става въпрос за страх. Образувания заек /заека символизира страха/ във водата подсказва, че лицето е било измъчвано от страхове.

Магът изважда вече втвърдената фигура.

Ако се вгледате, може да различите ясно зловещ образ или чужда намеса, която е измъчвала лицето.

Вече проблема е извън него.

Магът завива получената восъчна фигура.

 

 

 

 

 

 

Поставя се под възглавница- по възможност тъмна и едноцветна. Лицето спи под този восък една нощ. След това се изхвърля в течеща вода или се заравя в дупка, извън дома.

Резултата се проявява почти след самото восъколеене. Лицето, на което е правен ритуала е приятно уморено и спокойно, а страховете и бесовете му изчезват. Възможно е ако има заболяване, восъчната отливка да покаже самия орган, който боледува. Лошата магия изчезва.