Ясновидец Номер 1 на България | Предсказания и Прогнози Талисмани и Ритуали

МИЛА ХРИСТОВА /сестра на Ивелина Христова/

АСТРОЛОГИЯ, ПРЕДСКАЗАНИЯ, НУМЕРОЛОГИЯ, ИЗТОЧНИ ЛЕЧЕБНИ ПРАКТИКИ

За мен беше истинско прозрение да открия именно в Астрологията и в езотеричните учения ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО – философия и метод, който не само обяснява света, но и го изпълва със съдържание.

Ключът към успеха на нашето земно съществуване е любовта! Тази любов трябва да събудим и тя да се развива във всички посоки. Но преди всичко трябва да се научим да обичаме себе си. Това е любовта, която носи хармония, а хармония пази душата и тялото.

НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА РОДЕНИЯ, АКО НЕ Е ПОКАЗАНО В РОЖДЕННИЯ ХОРОСКОП!

Древните хора знаели много добре, че всяка планета управлява определени области на човешкия живот.Но дори и днес непредубедените хора по света признават, че астрологията е една от най-точните духовни науки. Тя посочва къде би завършило нашето пътуване, ако не правим нищо. Далечните звезди по неведом начин отразяват близки до сърцето ни усещания и действия. Движения и небесни разположения удивително точно резонират в земни събития.

НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА, нито НЕСВЪРЗАНИ СЪБИТИЯ. Може би ще е по-лесно да го разберем, ако вникнем в езотерическото разбиране, че ВСИЧКО Е ТУК И СЕГА.

Решението да действаме или да не действаме е изцяло наше. Тя ни дава насока за решаването на конкретни житейски проблеми. Основна цел на астрологията е познанието, а то е сила и тези, които го притежават могат да владеят не само себе си, но и света! Така можем да станем истински господари на собственната си съдба!