Ясновидец Номер 1 на България | Предсказания и Прогнози Талисмани и Ритуали

МАДАРА, РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА И ПОБИТИТЕ КАМЪНИ

Космосът може да се сравни с гигантски интернет, където с невероятна скорост тече океан от информация. Милиарди галактики, звезди и планети постоянно обменят информация и я разпространяват.

Древните са използвали някой места, които са смятали за святи, енергийни.

На такива места, разположени върху планетата ни, са възниквали религиозни и култови центрове, издигани са храмове, пирамиди, по-късно – църкви. Там те са провеждали специални ритуали. Най-често те били свързани с астрономически явления като равноденствие, слънцестоене, пълнолуние, слънчеви или лунни затъмнения. По тези места жреците общували с боговете, отшелниците и посветените получавали просветление, откровения свише, пророците имали видения от бъдещето, шаманите изпадали в транс. Някои от тези места се използвали за изцеление на болни. Процесите са доказани.

На такова място човек става мост между световете – космически и планетарни. В него се изменят съществено физическите и психическите параметри. Ето някои от симптомите, които могат да се почувстват – повишаване или понижаване на телесната температура, аритмия, промяна на пулса, рязко усещане за студ или горещина, треска. При някои хора се появява необяснимо чувство за тревога, страх, паника. Настроението може да се промени и в положителна посока, да почувства дълбоко успокоение или въодушевление. След посещение на подобни места по-чувствителните имат странни сънища, откриват нови или скрити таланти, пророчески или лечебни способности. При почти всички се променя светогледът и отношението към живота. Всичко зависи от индивидуалността, но никой не остава непроменен след пребиваване на място, където се пресичат линиите на Дракона. Когато сте на такова място, е важно с каква нагласа го посещавате, с какво настроение. Изпълнявайте две неписани правила – открийте сърцето, душата си и се изпълнете с благи мисли.

Мадарският конник е уникален енергетичен център! Пътешествие назад във времето показва, че земята ни е орисана да бъде люлка на цивилизации. Планетата ни е покрита с енергийна мрежа. Там, където каналите й се пресичат, са възниквали цивилизации, изграждани били светилища. Тези места са се превръщали в поклоннически центрове за вярващите и знаещите. Древните са нарекли енергетичните канали “линии на Дракона”. България е един от центровете на пресичането им. Ако сравним земното кълбо с човешко тяло, то разположението на страната ни върху него можем да съпоставим с човешкото ухо. Не случайно на малко географско пространство са концентрирани много исторически и енергийни центрове. Един от тях е Мадара. Колко много древни цивилизации са оставили следи на малкия скалист участък! Тук има следи от първобитните хора. Пещерите пазят следи от представяните мистерии от тракийците. Голямата пещера, естествен амфитеатър, от древността до днес се използва за концерти заради мистичната си акустика. Някога мястото е наричано храм на трите нимфи, покровителки на природата и водата. Като сълзи на нимфите прокапва вода, която превръща пещерата в леден дворец през зимата. До нея има няколко култови камъка. Те излъчват силна енергия. На кръстопътя на цивилизациите тук са запазени древната скална църква “Св. Пантелеймон”. Светецът открай време е покровител на целителите и пророците. Централното място в това чудно място заема скалният барелеф на Мадарския конник. Изображението не е единствено в света.

Същият конник с куче и лъв, изсечен върху скала, е открит в Тибет, в Латинска Америка и в Индия. Майтрейя – бъдещият спасител на човечеството, е названието на изображението в Тибет. В някои тибетски текстове това име звучи като майдар, доста близко до Мадара. В Тибет има планина Мардар, която е свещена за будистите. Там спи митичният змей Шеша, който е аналог на земната кундалини. В келтското руническо писмо има руна – знак Мадар, което означава конник или Слънчев бог. В протобългарското тангристко писмо също са били използвани рунически символи. Доказано е от множеството открити скални надписи. Руната Мадар също се използва за обозначение на висшето “Аз” на човека.

Предположения:
Мадарският конник може да не е конкретно изображение на някой български хан, както считат досега някои историци, основавайки се на очевидно по-късно направени надписи на барелефа. Нови изследвания на български, руски, китайски историци сочат, че това вероятно е образ на Слънчевия бог, а може да е и самият бог Тангра.
На няколко метра от конника в гората се намират руини на древен жречески храм и хоризонтална обсерватория. Там неотдавна археолози намериха съд с барелеф със зодиакалните знаци, който е на 6000 години, според изследванията.

КАКВО ЧУВСТВА ИВЕЛИНА НА МАДЪРА/ГОЛЯМАТА ТЕРАСА/-ОТКЪС ОТ ФИЛМА “И ТОВА Е БЪЛГАРИЯ”

На Мадара е намерена плочка с изображение на жрец-колобър държащ знака на Тангра или руническия – “мадар”. Древните български жреци – колобрите, се славили със своите астрологически и астрономически познания. Един от най-древните календари, изобразяващ зодиакалния кръг с образите на животни, е български. По-късно е възприет от китайците. По мнение на историци той е създаден преди повече от 6000 години! И още тайнства…

Там се намира мистичен камък, заобиколен от всички страни с крепостна стена. За лечебната му сила са знаели даже средновековните европейци, което четем в хроники от Ватикана. Поклонници от цяла Европа още през XIII век са се събирали при камъка. Силата му е свързана с мястото и взаимните енергийни влияния. Той не бива да се руши, не бива да се отчупват парченца за спомен. Ако нощем се разходите в околностите на Мадара, ще видите мистично синкаво сияние, излъчвано от скалите.

П О Б И Т И К А М Ъ Н И

Българският Стоунхендж очаква да бъде разгадан. Тайните на енергийните места в България предизвикват учените за нови хипотези и открития. Не е ли случайно, че върху изпълнената ни със силни места малка държава има най-много феномени в света?
Близо до Варна.

Едно от енергийните и силни места се намира на по-малко от 20 километра от Варна в посока Шумен – Побити камъни. Феноменът на тази местност може да се сравни с известния Стоунхендж, но е къде-къде по-древно образование. Относно каменните колони, добре подредени като в древен храм и сякаш изникнали в пясъчната почва, толкова далеч от морето, има десетки хипотези. Въпросите, които предизвикват учените, са много. Защо има пясък на това място. Как са възникнали причудливите каменни “дървета”, всяко от които има дупка вътре? Дали са направени от природните сили, или оставени от незнайна цивилизация?

Разпространени хипотези

ОТНОВО ОТКЪС ОТ ФИЛМА” И ТОВА Е БЪЛГАРИЯ”

Едната гласи, че преди 50 милиона години под въздействие на налягането, температурата на горещите гейзери, изригнали от дъното на морето (смята се, че районът е бил под вода), се появили своеобразни колони от пресован пясък. Ветровете и климатичните промени са дооформили “каменната гора”. Според друга хипотеза това са били древни коралови рифове, а според трета – истински дървета, запазени през времената и потопени в морето, са обрасли с микроорганизми и пясък. Някои учени смятат, че тези камъни са образувани като сталактити и сталагмити в пещера. Наистина съставът на побитите камъни прилича по-скоро на своеобразен материал, най-близък до бетон, но и до съставките на сталактити и сталагмити. Въпросът обаче е Защо повечето от тези камъни при внимателно разглеждане и заснемане изглеждат подредени по определен ред, а не разхвърлени хаотично? Кой е направил кръг от камъни с три колони в центъра по средата на комплекса, който се простира на 800 метра? Повечето биоенерготерапевти, екстрасенси и по-чувствителни хора отбелязват изключително високо енергийно ниво на този кръг и лечителските му свойства. Някои, посетили мястото, казват, че електроника и мобилни телефони не работят в кръга. За чели Библията побитите камъни може би най-много ще заприличат на остатъците на Содом и Гомор след унищожаването им. На други – може би на остатъците от храма на Посейдон в древна Атлантида, описан Платон. Никой засега не е изследвал какво има под това тайнствено място. До каква дълбочина в пясъчника стигат “корените “на каменната гора. Интересно е, че в периметъра на 60 кв. км има още към 15 подобни каменни образувания, но значително по-малки. Ако допуснем, че това са остатъците на някаква древна цивилизация, която отстои във времето на 50 милиона години, каква е тогава възрастта на хомосапиенс? Загадките са много, отговорите също, но нито един засега не може да е единствен и верен. Можем да бъдем сигурни обаче в едно. Този феномен се нуждае от задълбочено проучване от специалисти историци, биолози, химици, океанолози и др. Мястото не оставя никого равнодушен. Особено чудна е гледката при изгрев и залез-слънце и в ясна пълнолунна нощ, когато имаш усещане, че си на някоя друга планета или в някое друго измерение.

За СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА

Рила е най-древната прародина на това човечество, сегашното, сътворено по образ и подобие Божие. Няма висш Божи пратеник – Учител, наставник, адепт, пророк, от всички религии и школи, който да не знае това. Затова Рила е посещавана и до днес, тайно и явно, от съвършени, светии и ангели. Неслучайно Мировият учител Беинса Дуно, най-великият посветен, който е слязъл след Христа, се роди в България и избра за средище България и по-специално зоната на Седемте Рилски езера.

При няколко големи планетарни катаклизми, само Рила не е потъвала, докато Стара планина, Родопите и Пирин са попадали няколко пъти под водата. И затова може да се каже, че носът на земята е Рила планина, въпреки че сега не е най-високата планина.

Орфей, велик слънчев дух, Учител и Наставник на Балканите, слезе в Родопа планина. Но сега настъпва епохата на неоорфизма, Щестата раса вече се ражда на земята, усеща се макар и в зародиш културата на Любовта, хармонията, музиката и безметежното майчинство.

Ето с това започва изправянето на земната ос. А изправи ли се тя, всичко ще дойде на местото си. Защото сега човекът има извратено и неадекватно мислене. Душата му е своя за своите и чужда за чуждите. Когато започне да трепти с грижа за всеки – познат и непознат, приятел или не, тогава ще дойде и Христовия мир и Христовата благодат.

От чиста научна гледна точка, работата е проста. Вибрациите на главния мозък в двете му полукълба, са ниски и неравни. Оттук идва неточната преценка на действителността. Щом се повишат, а те се повишават само с физическо и духовно пречистване, и се изравнят у човека, тогава проговарят всички добродетели., той става праведен и животът му протича леко и безпрепятствено. Но трудното е дотогава, онова което знаеш за доброто на теория, да го направиш на практика.

Думата ни обаче е за Рила и по-специално за Седемте Рилски езера. България само може да се похвали с тях. Защото както казахме, именно те са най-святото място на планетата.