Ясновидец Номер 1 на България | Предсказания и Прогнози Талисмани и Ритуали

В последно време, се отдадох на един много приятен и пълноценен за мен творчески процес, който бях замислила отдавна, но ми трябваше пълна вътрешна сигурност, че ще успея да го осъществя по най-добрия начин.

В даден момент, реших, че е уместно да споделя моя дългогодишен работен опит с всички онези хора, които търсеха общуването с мен, по повод на възникнали затруднения при решаването на техни лични проблеми от най-различно естество.

Така възникна и идеята ми да създам колода гадателски карти, които помагат и напътстват притежателя им, самос тоятелно да предскаже развитието на житейската ситуация, в която е попаднал, да осмисли и избере правилните за него контакти-бизнес, лични, интимни, да определи корена/първопричината/ на своята криза.

Малката брошура, която ги придружава, съветва тези, които ги имат, как да намерят пътя за излизане от лошото душевно състояние, постоянен хаос, самота и безпаричие, от усещането за постоянен дискомфорт, неуспехи, провали и обърканост!Надявам се много скоро, да раберете сами полезността от това да разполагате с картите ежедневно, да ги използвате за допитване във всеки желан от вас момент. Поставени в ситуация на взимане на решения-спешни, или обикновени, напътствията получени от тях ще ускорят процеса на избор и ще ви дадат инструкции как да извлечете ползи за вас, в най-добрия смисъл.. След време при задълбочено запознаване с четивото и често практикуване, ще усетите, че добивате склонност към самостоятелна интерпретация на значенията на картите, определена от символиката и подредбата им.

Ако информацията дотук е предизвикала желанието у вас да имате един свой, скромен съветник, с който да общувате, когато и колкото дълго искате, бихте могли да посетите някоя от големите книжарници или  сайта ми.

Вярвам, че на тези виртуални места, ще намерите отговори на Ваши питания и така също ще се възползвате максимално от опциите, които предлагат!

За всички, които искат да изградят лична защита от неприятели, нещастия, да се предпазят от лоши събития, да предотвратят опасности от инциденти, или просто да създадат контакти с хора, към които имат стремеж, сътворих, осветих и вложих много моя енергия, в изработката на многообразни по смисъл талисмани. Целта, разбира се е една- просперитет във всичко-здраве, любов, финансии, кариера, отглеждане на деца и т. н.

Ще се чувствам искрено щастлива, ако в резултат на моята работа бъда поне малко полезна за всеки объркан, неуверен, разколебан и самотен човек. Искрено се надявам моите магически символи, чиято единствена цел е да коригират енергията във всеки един от нас, да подпомогнат сбъдването на вашите реални мечти по най-успешния и бърз начин.

В последно време се занимавам и с разработването на един проект, отнасящ се до изнасяне на публични лекции и семинари, чиято основна цел е да консултирам всеки от присъстващите, по основен за него проблем!Освен това други въпроси, които ще бъдат предмет на разискване и общи дискусии са основно следните:

възможностите на всеки от нас да управлява сам вътрешната си енергия и предлагане на многообразни начини същата да бъде възстановена

как, с какви усилия да направим живота си по-пълноценен и да живеем във вътрешно единство

методики за отстраняване на привнесено зло от човек с недобра воля, която ни вкарва в ситуации, неподлежащи на контрол от нас

неутрализация на негативни влияния

програми за емоционално здраве

Надявам се много скоро да оцените резултатите от моите действия и по най-полезен за вас начин да се възползвате, но все пак помнете: Всеки от нас трябва да се научи да бъде упорит, силен и много да вярва в себе си и собствените си сили. Ако се научим да се справяме с житейските препятствия, ще постигнем благополучие и контрол върху съдбата си.

ВАШИЯТ ГАДАТЕЛСКИ СЕАНС НА КАРТИ

Вашият съветник за взимане на важно житейско решение. Отговор на интересуващ ви въпрос, доверен съветник в бизнеса и любовта.

Гадаенето на карти е особен ритуал, изискващ специална психическа потготовка.

В древността към съветите на пророците и гадателите са прибягвали както фараоните, така и хората от по-ниските слоеве на обществото. В средновековието гледането на карти също не губи популярност. Този метод печели симпатии поради своята универсалност и осъществимост.

Вашият съветник за взимане на важно житейско решение. Отговор на интересуващ ви въпрос, доверен съветник в бизнеса и любовта.

Тълкуванието ми ще ви помогне да сте полезни на себе си и своите близки, защото това е пътеводител в лабиринта на съдбата.

Вие ще получите информация за това: Каква е вашата карма? Какви сте били в предишния си живот? Кой сте вие и защо сте тук? Кой е вашия човек и ще го срещнете ли в това си съществуване? Какво е призванието ви? Какво ви очаква?