Ясновидец Номер 1 на България | Предсказания и Прогнози Талисмани и Ритуали

Когато спите вие сте в един много различен свят, свят на мечти, един свят, където всичко изглежда реално. Различните видове сънища имат свой собствен характер. Някои сън ще ви отведе до земята на феите, друг в света на страховете. Някои от тях са благословени, приказни, някои са прокълнати, а някой предсказват бъдещето, и с право се наричат пророчески сънища. Какъв точно е вашият сън? Е, това може да определите сами, след като прочетете тези редове.

Предчувствие

Понякога получавате ранно предупреждение за едно събитие в бъдеще, нещо, което е на път да се случи, предварителен знак за нещо неприятно, или лоши новини. Какви са сънищата свързани предчувствие? Има ли сънища, които предсказват злото?

Представете си, че получавате ранна индикация за събитие в бъдеще. Представете си, предчувствие на войната. Представете си, че получавате предчувствие за смъртта на някого. Представете си нещастен инцидент в живота си, или живота на ваши близки. Ако просто си представя такива неща
получавате тръпки по гръбначния стълб. И сега може да си представете си, състоянието на тези, които действително имат предчувствия или ясновидкска дарба.

Статистика

Проучванията показват, че 70% от хората вярват в съществуването на предчувствия, 25% доклад на опитни предчувствия и около една трета от общото население счита, че предчувствията в съня са неверни. Предимно, хората започват да имат предчувствия още от ранна възраст. В някои случаи, това продължава през целия живот. Периодът между предчувствие на дадено събитие и действителното му възникване обикновено е между един ден до няколко седмици.

Някои проучвания показват, че жените са по-склонни да пречувстват чрез сънища,отколкото мъжете. Това се наблюдава по-често при хора, които са емоционални или по-нисък праг на чувствителност, тъй като те са по-склонни да поемат дистрес. Способността да предвидят злото се дължи на тяхната емоционалност. В психологическата терминология, за хората, чувствителни към предчувствие се казва, че имат “по-тънки граници”. Именно тези хора, са в състояние да възприемат информация, която е отвъд разбирането на физически сетива или да тълкуват такава.

Разбирането на сънищата

Много хора, които имат предчувствия в сънищата се страхуват за разкриват това явление. Има хора, които нямат смелостта да говорят открито за информацията, които те получават в сънищата си. Някои дори се чувстват виновни и по този начин се въздържат от разкриване на способностите си в обществото.

Често се случва така, че като имате предчувствие, сънят ви го показва. Вие често сте неспособни да се преодолеете пропастта между реалния свят и “света на сънищата”. Така че е препоръчително, да записвате сънищата си, преди да сте забравили каво сте видели, така че да могат да се тълкува по-късно, евентуално с моя помощ.

Не, че ще бъдете в състояние да промените настъпване на дадено събитие, защото ще знаете за него чрез съня си. Не че непременно ще бъде в състояние да попречите на нещата да се случат, но с разтълкуването на съня ви определено ще си помогнете да бъдете бдителни, да се настроите за това,което ще ви се случи и да промените състоянието на чувствата си. Предварителното знание ще ви помогне да промените своята нагласа за дадена ситуация. Налице е необходимост открито да се обсъдят тези на пръв поглед паранормалните понятия с човек, надарен с тези способности.

История и вярвания

Предчувствията в сънищата не е ново явление. Писание от Асирия и Вавилония твърдят, че нашите сънища са стар опит и носят информация за бъдещи събития. Индийски писания запечатали същите твърдения и вярвали, че времето на възникване на предсказаното от съня събитие ще зависи от момента, в който се е проявило. Египтяните вярвали в концепцията на пророческите сънища, и ги считали за съобщения, изпратени от Бог. Древните египтяни са имали ритуал, при който изпращали пророк да посети и спи в храм,в очакване на едно послание, което ще се случи в бъдеще. Има вярвания, че обратното на това, което сте видяли в съня си, ще се случи в действителност.

Според теорията на Аристотел за предчувствие на сънищата, не е универсално или генерално правило. Повечето сънища според него са случайни. Зигмунд Фройд, в творбите си, публикувани през 19 век, твърди, самото съдържание на предчувствени сънища е свързано с неизпълнени желания.

Факти около пророческите сънища

Една теория предполага, че често се случва така, че дадено лице получава знания за настъпване на дадено събитие в бъдеще, запазва знанието, но забравя източника на своята информация. Друга теория казва, че предчувствието е тясно свързан с ясновидството, което означава, че има ясно разбиране за настоящите събития и може да бъде от помощ при преценка на бъдещи такива.
Някой теории предполагат, че бъдещите събития съществуват в пространството и времето и се предават с помощта на сънищата. Тези сънища могат да бъдат свързани с определени паранормални явления, които се основават на вярването, че някои хора са надарени със специални способности да виждат бъдещето, възприемат нещата, които изглеждат извън нормалното сетивно възприятие и получават информация.

Сънищата ни помагат да разберем бъдещи събития,да се предпазим от злини и инциденти

В известен смисъл, това е интересно да се разберем бъдещето и да бъдем в състояние да го предвидим.

Нека мечтите ви дадат силата да живеем.. Не се опитвайте да извличате смисъл от сънищата си, без пълно познаване на това какво означават те. Нека съня ни бъде врата към света на красивите мечти!

Сладки сънища!