Ивелина Христова - ясновидец
Ивелина Христова
Ивелина Христова - ясновидец номер едно на българия
Начало Задай въпрос на Ивелина Христова Ритуали Здраве Статии Гадателски сеанс Медия Магазин Директен Чат Контакти
Ясновидство по skype
Цена на сеанса: 40 лв. за 30 минути.

Предварителна уговорка на тел. 0898632388 за достъп.

Плащане чрез ePay, PayPal или чрез Еконт превод.

Повече информация тук.

Попитай Ивелина Христова от чужбина
Вече може да зададете своя въпрос към Ивелина Христова от ЧУЖБИНА и от страната.

Попитай Ивелина Христова дори и ако се намираш в чужбина чрез PayPal или ePay.

Задайте въпрос към Ивелина

Харесай-във-facebook

Харесайте тази страница във Facebook.

Натиснете бутона Харесва ми, за да харесате във Facebook тази страница от сайта на Ивелина Христова.

Ново в сайта
Възползвайте се от услугата Ритуали на Ивелина Христова. Ивелина предоставя на Вашето внимание най-различни и разнообразни Ритуали.

Ритуали

Как да развалим магия
Ивелина Христова на живо
Имате възможността да осъществите Директен чат с Ивелина Христова. Научете как.

Ивелина е online

Директен чат

Как да осъществите директен чат с Ивелина

По-различен начин откриваме себе си. Символа на безкрайността или мъдрата змия е времеизмерител между човешкия свят и небесните измерения. избери своя талисман, ръчно изработен от Ивелина Христова:

Чрез талисманите на Ивелина Христова получавате своя проводник на щастието, надеждата и любовта.

Може да поръчате и на телефоните ни за връзка:
+359 896 74 31 95
Срок на доставка от 5 работни дни. Цената е 30 лв. и ще Ви бъде изпратен по куриер.

Представяне

Опитвам се да открия в Ивелина онова нещо, което я отличава от обикновените хора. И да, откривам го, но съвсем не е в посока на ясновидството. Тя е руса, със сочни, леко нацупени устни, респектиращ с размерите си бюст, стройна и закръглена точно където трябва. Говори тихо и нежно, усмихва се сладко, не пести бижутата, дори небрежното домашно облекло й стои секси. Категорична препратка към Мерилин Монро. При това без грам силикон където и да било.

Между другото, в ранната си младост пловдивската пророчица използвала доста активно тази своя природна даденост. На 16 г. участвала в конкурс Мини мис заедно с Венета Райкова, тръгнала си демонстративно, защото спечелила Вената и това според Ива било абсолютно нагласено. Загубата обаче така я амбицирала, че малко по-късно безапелативно се наложила като красавицата на околията - станала мис Пролет в Пловдив, мис Велинград, избрали я за рекламно лице на заводите за пластмаси в Асеновград.

Затова съм дълбоко изненадана, че 33-годишната апетитна и свободна блондинка няма гадже. Още повече какъв й е проблемът? Малко съсредоточаване и хоп – вижда точния мъж. Да, ама тя не иска да се научи да го прави. Предпочита да преценява мъжете като всяка друга жена. Макар че луксът да бъде обикновена засега й е донесъл

един несполучлив брак

Развела се малко след като родила сина си Виктор. "Опитвала съм да се върна при бащата, не се получаваше. Разделени повече се разбираме. "От раздялата са минали 9 години, но Ива си има стрес "от първия път" и все още предпочита да не излиза често от къщи и да се занимава с малкия и с фирмата за недвижими имоти, която имат със сестра й.

Оказва се, че дарбата й дава предимство пред другите простосмъртни брокери. Ива може да види мястото, където се намира продаваният имот, както и къде живеят хората, които го продават. Не мога да не попитам нещо по-така: може ли да си купиш къща с лоша енергия от предишните собственици? За мой ужас казва, че може. И бързо ме успокоява: "Вярата в бога е достатъчна да я преодолееш. "От молитвите Ива редовно си казва "Отче наш".

Разбира се, смята да отвори кабинет по алтернативна медицина "с ароматерапия и други релаксиращи неща", дори е определила мястото – на партера в триетажната им фамилна къща, но още събира кураж. След победата в "Ясновидци" телефонът й непрекъснато звъни, хората от махалата я поздравяват с респект, а децата от класа на Виктор й искат автографи, но Ива като че ли все още не осъзнава напълно какво й се е случило и продължава да живее по старому… Естествено, с малка разлика. Когато е силно развълнувана или ядосана,

крушките, компютърът, че дори и телевизорът вкъщи гърмят, а часовниците и джиесемите спират

Поглеждам крадешком касетофона си – работи. Старая се да не й вдигам адреналина, за да си свършим с фотографа работата. Даже малко се подмазвам, като я питам какво още може. Отговаря ми притеснено. Все пак не са малко хората, които смятат екстрасенсите за мошеници, други пък се плашат да не им направят нещо лошо. Между другото, и аз започнах да пиша за различните, за да преодолея страха си от тях. Трети са дълбоко убедени, че всичко в "Ясновидци" е било нагласено и победителят, т.е. Ивелина, е бил ясен от самото начало. Отрича го категорично. Пък и за кое ли тв шоу не се чуват подобни приказки? Та Ива можела да вижда в миналото и в бъдещето, да прави частична хипноза, да лекува. Когато се съсредоточи, виждала даден човек къде е и какво прави. Гледа на карти Таро (вярно е, тестето е на масичката, около която седим), на трите имена, на навършени години и т.н. Можела да определи болното място, лекари идвали да се консултират с нея... Логично би било сега да пробвам на себе си уменията й – така и така съм била път до Пловдив, обаче и аз като нея предпочитам нещата да ми се случват, без да ги знам предварително. Затова я разпитвам за дарбата й.

Тя се появила, когато починала баба й. Била на 10 г. Майка й имала болки в рамото, ръката й станала лилава. Ивелина я разтривала или просто слагала ръцете си на болното място. След около седмица и половина ръката започнала да се оправя, после оздравяла напълно. Междувременно Ива сънувала починалата си баба, която й казвала какво ще се случи. Имала и предчувствия, които също се сбъдвали. Гледала успешно на кафе на приятелки. Преди 5 г., когато починал баща й, дарбата й да предусеща се засилила. Отговорът идвал веднага, информацията била с все повече подробности. "Помислих, че полудявам." Отишла при психиатърка. Какъв ти е проблемът, попитала тя. Мога да гледам, отговорила Ивелина. Лекарката не повярвала. "Тогава й казах някои неща за майка й, за детето й." Психиатърката била изумена, след прегледа я уверила, че е здрава психически. "Успокоих се и започнах да свиквам с дарбата си."

В практиката си на екстрасенс вече имала успешно излекувани хора. След три сеанса свалила диоптрите на приятелка от 8 на 6. Медицинска сестра довела при нея дете на хемодиализа, което след 6 месеца по болници нямало установена диагнозата. Ивелина го излекувала. Както и един наркоман, който 6 г. вземал наркотици, а после 3 г. си биел хероин. Родителите му го водили при нея всеки ден. Не му вземала пари. "Защото не знаех, че мога да му помогна." След 3 месеца момчето си направило пълни изследвания при известен български специалист, който установил, че е чисто.

Колко струва един сеанс при нея? Хората оставяли, колкото преценят.

Ами това е за Ивелина. Все пак ми се иска за финал да ми разкаже нещо необичайно. Някаква случка, когато се е случило чудо и дарбата й е помогнала... примерно да остане жива. Тя ми разказва за

катастрофата

Преди да отворят фирма за недвижими имоти, със сестра си проектирали и шиели женски тоалети и абитуриентски рокли с марка "Месемврия" (така се казва улицата, на която живеят). Участвали по изложения, продавали в собствен бутик. Точка на бизнеса с роклите сложила преди 8 г. една катастрофа. Ива карала, сестра й седяла до нея, задните седалки били пълни със стока. И се ударили челно в друга кола. Тяхната станала на нищо, оставили я на пътя заедно с дрехите и повече не погледнали нито нея, нито бизнеса. "В последния момент като че ли нещо ми каза да извъртя волана и да не ударя вратата на шофьора, а между двете врати. Беше страшен удар, но всички се отървахме без драскотина."

Защо участва в "Ясновидци"?

"За да докажа, че ни има."

текст: Мариана Антонова

Послание
Време. Единствената жертва, която след гибелта си отмъщава на своя убиец.

А. Кулевич
Приятели
Ивелина Христова
www.okultno.com
Милка Дайлийска

Ако искате да разменим линкове, моля пишете на електронната поща ivelinasait@mail.bg
Google реклама
Начало | Въпроси | Ритуали | Здраве | Статии | Гадаене | Тестове | Медия | Магазин | Видео | Новини | Галерия | Чат | Контакти
www.ivelinahristova.com Copyright © 2010-2013. Всички права запазени